Afhaalgerechten OUDEJAAR - Bon appetit

Ga naar de inhoud

Afhaalgerechten OUDEJAAR

Menu: Oudejaar
Aperitieven:
Maison1/2l    € 13
Picon met witte wijn 1/2l  € 13
Kirr 1/2l   € 11

Voorgerechten:
tartaar van gerookte zalm/ dille/ zure room/ granny smith  € 13.50
**Vitello tonnato  € 10
garnaalkroket  € 5/stuk
kaaskroket    € 3.5/stuk

Hoofdgerechten:
lamsnavarin/ mix van groenten/ kroket  € 20.50
**Bouillabaisse/zalm/zeeduivel/gamba/rouille/stokbrood  €23.50
Desserts:
**Cheesecake/ frambozencoulis/ rode vruchten   € 7
Chocolademoelleux   € 6.50

** Deze gerechten zijn te verkrijgen in een menu : € 38p.p. (er worden geen wijzigingen toegestaan in deze menu)

Gelieve de gerechten of menu te bestellen voor donderdag 23 december.
Bestellen kan via mail naar bonappetit@telenet.be of telefoneren naar het nr 0473/72.90.01 (bij voorkeur mailen)
Bij bestelling, gelieve het tijdstip van afhalen meegeven.
Bestelling is pas geldig na overschrijven van het volledige bedrag op het nr.: BE40 7512 0827 1063

Afhalen kan op vrijdag 31/12 tussen 11u30 en 12u30 en tussen 16u en 16u30. (Indien geen enkel tijdstip past voor u, kijken we samen voor een ander tijdstip)
Graag plooibox of doos meebrengen.

Instructies voor het opwarmen van de gerechten:
Gelieve alle gerechten ongeveer een uur op voorhand uit de frigo halen zodat deze reeds op kamertemperatuur zijn.
Wij geven enkel de richttijden mee, dit kan afwijken naargelang type oven.
-lamsnavarin: in een voorverwarmde oven op 160  +60 min (afdekken met zilverpapier) Of in een pot op een zacht vuurtje met deksel op
-bouillabaisse: in een pot op een zacht vuurtje met deksel
-chocolademoelleux: in een voorverwarmde oven op 210° +9 min

Terug naar de inhoud