Afhaalgerechten KERST - Bon appetit

Ga naar de inhoud

Afhaalgerechten KERST

Menu: Kerst
Aperitieven:
Maison1/2l    € 13
Picon met witte wijn 1/2l  € 13
Kirr 1/2l   € 11

Voorgerechten:
**tartaar van gerookte zalm/ dille/ zure room/ granny smith  € 13.50
kort gebakken steak teriyaki/ wakame  € 13
garnaalkroket  € 5/stuk
kaaskroket    € 3.5/stuk

Hoofdgerechten:
fazantenfilet/ fine champagnesaus/ wintergarnituur/ kroket  € 23
**lamsnavarin/ mix van groenten/ kroket  € 20.50
vispan/ sla/ kroket  € 20.50
thais stoofpotje/ scampi/ kip/ wokgroenten/ rijst   € 20.50
scampi/ curryroomsaus/ warme groenten/ rijst   € 20.50

Desserts:
Cheesecake/ frambozencoulis/ rode vruchten   € 7
**Chocolademoelleux   € 6.50

** Deze gerechten zijn te verkrijgen in een menu : € 38p.p. (er worden geen wijzigingen toegestaan in deze menu)

Gelieve de gerechten of menu te bestellen voor vrijdag 17 december.
Bestellen kan via mail naar bonappetit@telenet.be of telefoneren naar het nr 0473/72.90.01 (bij voorkeur mailen)
Bij bestelling, gelieve het tijdstip van afhalen meegeven.
Bestelling is pas geldig na overschrijven van het volledige bedrag op het nr.: BE40 7512 0827 1063

Afhalen kan op vrijdag 24/12 tussen 11u30 en 12u30 en tussen 16u en 16u30. (Indien geen enkel tijdstip past voor u, kijken we samen voor een ander tijdstip)
Graag plooibox of doos meebrengen.

Instructies voor het opwarmen van de gerechten:
Gelieve alle gerechten ongeveer een uur op voorhand uit de frigo halen zodat deze reeds op kamertemperatuur zijn.
Wij geven enkel de richttijden mee, dit kan afwijken naargelang type oven.

-vispan: in een voorverwarmde oven op 200° +20 min (niet afgedekt)
-Alle onderstaande gerechten in een voorverwarmde oven op 160°:(afdekken met zilverpapier)
fazant en wintergarnituur: +25 min
lamsnavarin: +60 min
thais stoofpotje: +45 min
scampi in curryroomsaus: +45 min
(lamsnavarin/thais stoofpotje/scampi in currysaus: kunnen ook opgewarmd worden in een pot op een zacht vuurtje met deksel)
(rijst opwarmen in de microgolfoven)
-chocolademoelleux: in een voorverwarmde oven op 210° +9 min




Terug naar de inhoud